Arhiva pentru mai 6th, 2020

 6 mai 2020

UMPG Music Solutions – o platformă pentru necesități muzicale creative

Universal Music Publishing Group lansează platforma UMPG Music Solutions, care aduce în același loc compozitori, textieri și resurse de sincronizare pentru a oferi muzică personalizată și dedicată oricărei nevoi, cereri venite din partea industriei cinematografice, industriei de televiziune și domeniului publicității.

UMPG Music Solutions simplifică modul în care experiența muzicală se desfășoară în raport cu domeniile terțe și ajută clienții să descopere și să se conecteze cu creatorii de conținut muzical, pentru orice fel de proiect.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Be Kind

Marshmello și Halsey au făcut echipă și au lansat, pe 1 mai 2020, un nou single împreună, „Be Kind”, însoțit de un lyric video.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Fadi Chehadé & Bryn Freedman: Ce pot face cetățenii obișnuiți pentru a avea un cuvânt de spus în reglementarea internetului

Arhitectul IT Fadi Chehadé a contribuit la alcătuirea infrastructurii care reglementează internetul, adică lucruri esențiale precum sistemul de nume de domeniu (DNS) și standardele adreselor IP. Astăzi, el se concentrează pe identificarea de modalități prin care folosirea internetului să fie un avantaj pentru societate, și nu o amenințare. Într-o scurtă conversație cu Bryn Freedman, curatorul Institutului TED, Fadi Chehadé aduce la lumină subiecte ca războiul tehnologic dintre lumea occidentală și China, felul cum companiile IT ar putea folosi puterea pe care o au pentru a influența în bine societățile și economia, sau ce pot face cetățenii obișnuiți pentru a avea un cuvânt de spus în reglementarea internetului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 6 mai 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii