23 martie 2018

Melissa Walker: Arta poate vindeca rănile invizibile ale TSPT-ului

Trauma reduce victimele la tăcere, declară terapeutul prin artă Melissa Walker, dar arta îi poate ajuta pe cei care suferă de răni psihologice provocate de război să înceapă să se deschidă și să se vindece. În acest discurs încurajator, Walker descrie cum confecţionarea măştilor, în mod special, permite soldaților afectați, atât femei cât și bărbați, să exteriorizeze ceea ce îi bântuie și, într-un final, să se elibereze de asta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 22 martie 2018

Anne Lamott: 12 adevăruri pe care le-am învățat de la viață și scris

Cu câteva zile înainte să împlinească 61 de ani, scriitoarea Anne Lamott a decis să scrie tot ce știa ea cu adevărat. Plonjează în nuanțele ființei umane care trăiește într-o lume confuză, frumoasă și emoționată, oferind înțelepciunea ei tipică de afirmare a vieții și a umorului despre familie, scris, semnificația lui Dumnezeu, moarte și multe altele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 21 martie 2018

Anab Jain: De ce trebuie să imaginăm viitoruri diferite

Anab Jain aduce viitorul la viață, creând experiențe unde oamenii pot atinge, vedea și simți potențialul lumii pe care o creăm. Ne dorim o lume în care mașinile inteligente patrulează străzile sau o lume în care moștenirea noastră genetică determină îngrijirea medicală de care beneficiem? Proiectele lui Jain ne arată de ce este important să luptăm pentru lumea pe care o vrem. Aruncați o privire către viitorurile posibile în această prezentare revelatoare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 20 martie 2018

Gary Haugen: Cauza ascunsă a sărăciei care trebuie combătută acum

Compasiunea colectivă a contribuit la diminuarea sărăciei la nivel global începând cu anii ’80, spune Gary Haugen, avocat de drept civil. În ciuda ajutoarelor umanitare de pretutindeni, persistența unei probleme ascunse condamnă lumea la sărăcie. Haugen dezvăluie această cauză ascunsă pe care trebuie s-o recunoaștem și s-o combatem acum.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 19 martie 2018

Karim Abouelnaga: O şcoală de vară la care copiii chiar vor să participe

Pe parcursul verii, copiii proveniţi din zonele sărace ale S.U.A. uită echivalentul a trei luni de cunoștințe acumulate într-un an şcolar. Karim Abouelnaga, antreprenor in educaţie şi TED Fellow, vrea să inverseze această pierdere de cunoștințe şi să transforme vara într-o oportunitate de a progresa şi de a se dezvolta în direcția unui viitor mai bun.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 16 martie 2018

Mona Chalabi: 3 moduri de a recunoaște o statistică greșită

Uneori e greu de știut ce statistici sunt demne de încredere. Dar nu ar trebui renunțăm la statistici, ci să învățăm să ne uităm la ce se ascunde în spatele acestora. În acest discurs încântător și amuzant, jurnalista de date Mona Chalabi împărtășește sfaturi practice pentru a ne ajuta să punem la îndoială, să interpretăm și să înțelegem cu adevărat ce spun numerele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru categoria Prelegeri.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii