16 martie 2018

268.000 de citate în română şi 42.286 vizitatori/zi

Citatepedia.ro îşi continuă creşterea într-un ritm de circa o mie de înregistrări pe săptămână. Prin urmare, chiar anul acesta contorul ar putea depăşi 300.000.

Recordul de audienţă zilnică iarăşi a fost depăşit: 42.286 vizitatori pe 8 martie 2018. Desigur, creşterea este justificată şi de faptul că a fost o zi de sărbătoare. Însă este spectaculoasă: cu 15% mai mult faţă de recordul anterior, marcat cu doar o săptămână în urmă.

La jumătatea lunii martie, Citatepedia are deja audienţă cât media lunară a ultimului an. Nu există niciun dubiu că va fi o lună record. Rămâne doar să vedem cât de mare va fi amplitudinea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 7 martie 2018

267.000 de citate în română, 663.000 vizitatori/lună

Citatepedia evoluează rapid pe toate planurile. Iată că, în scurt timp, mai punem la socoteală o mie de înregistrări.

Audienţa din luna februarie 2018 a fost de 663.101 vizitatori diferiţi. Nu doar că este un nou record pentru o lună, dar a fost înregistrat în cea mai scurtă lună a anului. Creşterea faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut este de 40,96%! Este o creştere spectaculoasă şi, chiar mai mult de atât, în accelerare.

În acelaşi trend, recordul pentru o zi a fost depăşit pe 1 martie, de Mărţişor, cu 36.922 de vizitatori diferiţi. Este o mare bucurie să vedem că Citatepedia este şi o sursă de inspiraţie pentru urări şi gânduri bune cu diferite ocazii.

Ce credeţi că se va întâmpla în luna martie? Să spunem doar că este una dintre lunile cu cea mai bună audienţă, ba chiar cea mai bună în mulţi ani.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 28 februarie 2018

266.000 de citate în română

Citatepedia creşte frumos şi sănătos. Audienţa are o creştere de circa 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce este de-a dreptul spectaculos!

Secţiunea Epigrame a depăşit 30.000 de creaţii. Cornelia Georgescu este cea care păstrează activă această secţiune, după ce regretatul Gheorghe Culicovschi i-a dat consistenţă. S-ar putea face mai mult în această direcţie, cu implicarea mai multor pasionaţi.

La Asociaţia Culturală Citatepedia, suntem în plin proces de angajare a unor persoane cu dizabilităţi fizice, care să ne extindă echipa. Cu mai multe resurse umane, vom putea creşte ritmul de dezvoltare a proiectelor culturale/educaționale.

Dacă doriți să ne sprijiniţi în ceea ce facem, puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venit către noi. Mulţumim!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 15 februarie 2018

265.000 de citate în română, 34.897 vizitatori/zi

Citatepedia merge din plin, crescând într-un ritm entuziasmant.

În ajun de Valentine’s Day, Citatepedia.ro iar şi-a depăşit recordul de vizitatori/zi. După cum se vede, nu este doar o sursă de literatură şi de înţelepciune, ci şi un fel de Cupidon. Sau, mai degrabă, Cyrano de Bergerac?!

Secţiunea Proverbe a depăşit 10.000 de înregistrări. Ca să sărbătorim această performanţă, secţiunea a primit facilitatea clasificării proverbelor pe subiecte. În acest fel, va fi mai uşor de „răsfoit” prin imensa colecţie de înţelepciune populară.

În această perioadă a anului, ne puteţi sprijini, direcţionând 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Culturală Citatepedia. Ştiţi că vom face lucruri frumoase, resurse să fie!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 7 februarie 2018

264.000 de citate în română, 875.000 în toate limbile

Numere mari şi frumoase pe contoare. Iar cele din titlu sunt doar despre volumul bazei de date.

Poate chiar mai important, în ianuarie 2018, Citatepedia.ro iar şi-a depăşit recordul de audienţă lunară: 613.519 de vizitatori diferiţi. Nu este mult peste recordul din noiembrie 2017, dar să ţinem cont că audienţa în prima jumătate a lunii ianuarie este de obicei spre jumătate, pentru că oamenii au alte activităţi (Revelion, vacanţă etc). Altfel spus, potenţialul este cu 20-25% mai mare.

Motorul acestei creşteri este secţiunea Poezii, care a devenit principala destinaţie în domeniu. Ne bucurăm că putem contribui pe scară largă la încurajarea lecturii de poezii şi la promovarea poeţilor. Internetul pare a fi mediul ideal pentru poezii, ca şi pentru aforisme, pentru că cititorul poate găsi mai uşor ceva pe placul său.

Tot pe această linie, Asociaţia Culturală Citatepedia a realizat primul site pentru un scriitor. Este vorba despre site-ul oficial al poetei Alexandra Mihalache. Avem propriul server dedicat, foarte performant, dar şi cunoştinţele pentru punerea în practică a unor site-uri moderne. Nu îl ultimul rând, avem o îndelungată experienţă, care este dovedită de rezultate. Putem oferi soluţii complete, de la găzduire până la instruire şi consultanţă. Noul site beneficiază de un pachet personalizat, menit să îl direcţioneze pe un drum bun, cu cât mai puţine cunoştinţe tehnice pentru realizatoarea conţinutului. Un site literar într-un mediu online plin de atracţii este o provocare, dar cu perseverenţă poate deveni unul cu o bună audienţă. Mult succes!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 23 ianuarie 2018

263.000 de citate în română şi încă un record de audienţă

După ce în perioada sărbătorilor şi a vacanţei de iarnă audienţa a fost ceva mai scăzută, în mod firesc, pe 15 ianuarie 2018, de Ziua Culturii Naţionale şi a aniversării lui Mihai Eminescu, graficul audienţei la Citatepedia şi-a luat zborul spre stele. S-au înregistrat 33.828 de vizitatori, aproape dublu faţă de perioada anterioară şi un nou record pentru audienţa unei zile.

Desigur, este o performanţă spectaculoasă, într-un moment favorabil. Dar partea cu adevărat interesantă este alta: în zilele care au urmat, audienţa s-a menţinut aproape de acest record! Un site cultural care atrage peste 30.000 de oameni zi de zi (ceea ce ar însemna aproape un million pe lună) nu este doar un succes, ci mai ales dovada că se poate.

Tot în aceste zile, proiectul social al Asociaţiei Culturale Citatepedia s-a calificat în finala Campionatului de Bine. Suntem printre cei 44 de finalişti rămaşi în competiţie, după ce la start au fost 140.

Ne poţi da foarte uşor o mână de ajutor pentru o clasare cât mai bună. O donaţie de 5 lei se face rapid, iar acest vot de încredere este de folos nu doar în Campionatul de Bine, ci şi pentru alte finanţări. Cu cât vom avea resurse mai semnificative, cu atât vom putea dezvolta mai bine proiecte culturale, utile tuturor.

Anul 2018 a început foarte bine. Să vedem ce bucurii ne mai aduce!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru categoria Noutăţi despre site.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii