Arhiva pentru decembrie, 2022

 28 decembrie 2022

M.H. Maxy – De la avangardă la socialism

Muzeul Național de Artă al României (MNAR) anunță vernisajul expoziției „M.H. Maxy – De la avangardă la socialism” care are loc miercuri 28 decembrie 2022, ora 18:00, în spațiul expozițiilor temporare de la parterul Galeriei Naționale. Expoziția este deschisă de domnul Silviu Vexler, președintele Federației Comunităților Evreiești din România. Curatorul expoziției este c, director general al MNAR, iar comisar de expoziție, Patricia Bădulescu, muzeograf.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 27 decembrie 2022

Rezultatele proiectului de intervenție culturală în Geoparcul Platoul Mehedinți „Exploring GPMh. Om-natură-patrimoniu”

Asociația MAIE a derulat la început de toamnă proiectul „Exploring GPMh. Om-natură-patrimoniu”, prin care și-a propus să conecteze tineri interesați de experiențe de învățare în contexte de dezvoltare locală, prin valorificarea moștenirii naturale și culturale a unui teritoriu, cu elevi și liceeni de pe plan local, din Geoparcul Platoul Mehedinți, în două ateliere de educație practică, prin module de antropologie și arhitectură.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 decembrie 2022

Descântec

Dora Gaitanovici lansează primul album din carieră, „Descântec”, alături de Universal Music România & MediaPro Music. Materialul discografic prezintă o colecție de nouă piese inspirate din poveștile mitice și din folclor, printre care se numără piese despre personaje din povești și legende românești. Lansarea albumului a avut loc pe 11 decembrie 2022, la Club Expirat, unde Dora Gaitanovici a avut invitați pe scenă alături de ea pe Irina Rimes și Adrian Despot & Cezar Popescu, care au cântat în deschidere, dar și un public extraordinar care a fredonat alături de ea piesele deja lansate.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 decembrie 2022

Anotimpuri în pictura românească

Romfilatelia introduce în circulaţie joi, 15 decembrie 2022, o nouă emisiune filatelică intitulată „Anotimpuri în pictura românească”, aducând, astfel, în atenţia publicului şapte maeştri ai penelului ale căror creaţii ne dau întâlnire cu rafinamentul, eleganța și măiestria.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 decembrie 2022

Un an fără Ivan

Marți, 13 decembrie 2022, ora 13:00, Salonul de Receptii al Palatului Parlamentului a găzduit evenimentul dedicat memoriei omului minunat şi campionului de legendă, Ivan Patzaichin.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 decembrie 2022

Dialoguri fără mască – Grigore Leșe

Teatrul Nottara a lansat în această toamnă proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea. Invitatul lunii decembrie este muzicianul Grigore Leșe, un artist unic în peisajul cultural românesc, un artist unic în lume, o voce inconfundabilă, scriitor și profesor, un om cu o extraordinară poveste de viață, un om care știe să descopere oameni și să readucă la lumină tradiții uitate. Vom vorbi despre Crăciun și despre tradiții pierdute, despre copilărie și despre iernile de altădată și veți asculta colinde adevărate, cântate de o voce cum alta nu există.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna decembrie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii