Cinema

 4 iulie 2022

Începe cea de-a doua ediție a Festivalului de film Cinefemina

În perioada 7-10 iulie 2022 are loc la București Festivalul de film Cinefemina. Acest eveniment se dorește a fi o recunoaștere a excelenței artistice a femeilor din industria cinematografică europeană – regizoare, scenariste, producătoare etc., care au contribuit prin creația lor la consolidarea egalității de gen în acest domeniu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 6 iunie 2022

Top Gun: Maverick

A fost lansată coloană sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”. Proiectul conține melodii de la Lady Gaga și OneRepublic, dar și piesele clasice de la Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și Hans Zimmer.

La începutul lunii mai 2022, Lady Gaga a dezvăluit „Hold My Hand” ca fiind primul single care a fost lansat de pe coloana sonoră. Produs de Gaga și BloodPop© cu producție suplimentară de la Benjamin Rice. Billboard a declarat că Lady Gaga urcă cu „Hold My Hand”, iar Vanity Fair a elogiat piesa „o catapultează [Gaga] în cursa pentru Oscar de anul viitor”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 mai 2022

Hold My Hand

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”, unul dintre cele mai așteptate blockbustere ale anului 2022. Noua melodie a fost produsă Lady Gaga, BloodPop© și Benjamin Rice, iar versiunea ce se regăsește pe coloana sonoră „Top Gun: Maverick” beneficiază de intervenții de compoziție și producție din partea lui Harold Faltermeyer și a laureatului Premiului Academiei, Hans Zimmer.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 mai 2022

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți, ediția a XVI-a

Între 5 și 8 mai 2022, la cea de-a XVI-a ediție IPIFF se văd cele mai bune filme independente, realizate în ultimii doi ani. Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți invită pasionații de cinematografie la un sfârșit de săptămână savuros, printre filme independente de lungmetraj ficţiune (inclusiv animație), filme de lungmetraj documentar și scurtmetraje (ficţiune, documentar, animație).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 aprilie 2022

Cinemateca TIFF@MNAR

Festivalul Internațional de Film Transilvania în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR) anunță deschiderea programului de filme „Cinemateca TIFF@MNAR”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 aprilie 2022

IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți

Începutul de mai este rezervat filmului independent. Cea de-a XVI-a ediție IPIFF- Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți aduce în fața pasionaților de film cele mai bune filme independente din ultimii doi ani, din 7 țări. Astfel, din 5 până în 8 mai 2022, la Cinema Muzeul Țăranului, filme independente de lungmetraj ficţiune (inclusiv animație), filme de lungmetraj documentar și scurtmetraje (ficţiune, documentar, animație) abia așteaptă să fie vizionate și apreciate. Premierea celor mai bune producții din fiecare categorie, are loc duminică, 8 mai 2022, de la ora 18:00, la Teatrul Odeon.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Cinema.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii