Audioteca

 28 iunie 2013

143.000 de citate

Cu primul val de caniculă, Citatepedia.ro mai trece şi printr-un număr rotund pe contor.

O mică noutate a apărut la extensia pentru înregistrări audio, care acum face de acum şi trimitere la Audioteca Citatepedia, facilitând astfel găsirea acesteia de către cei interesaţi. Este de remarcat şi că s-au acumulat circa 1500 de înregistrări.

Am început un proces de ajustare a sistemului automat care se ocupă de limitarea comportamentelor nedorite la comentarii. Trebuie găsit un echilibru cât mai bun, iar pentru aceasta este necesară încercarea mai multor variante.

Să aveţi o vară minunată!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 19 decembrie 2012

131.000 de citate şi 1.000 de înregistrări audio

Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape, pregătirile se înteţesc, lumea are mai puţin timp pentru internet, dar Citatepedia creşte în continuare.

Audioteca Citatepedia a depăşit 1.000 de înregistrări audio. Marea majoritate sunt realizate de Michelle Popescu, care a devenit „Vocea Citatepedia.ro”. Cu acest prilej, secţiunea a fost refăcută în bună parte, noile îmbunătăţiri făcând-o mai atractivă.

În toate limbile, Citatepedia a depăşit 270.000 de citate. Recent, a apărut şi secţiunea în limba croată. Pentru început, aceasta include aforisme din antologia „Hrvatski aforisti”, puse la dispoziţie de domnul Mladen Vukovic, realizatorul acesteia. Aproape toate au fost traduse în română de Goran Mrakic şi Valeriu Butulescu, fiind publicate în volumul „Aforismul croat contemporan”. Toate aceste aforisme vor fi adăugate treptat la Citatepedia.

Citatepedia nu are vacanţă. Vă aşteaptă chiar şi în zilele de sărbătoare, pentru a vă aduce inspiraţie, sugestii pentru urări, gânduri bune, zâmbete – după cum doreşte fiecare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 2 noiembrie 2012

128.000 de citate şi nou record lunar

Exact la început lui noiembrie 2012, mai trecem pragul unei mii de citate. Totodată, am aflat totalul lunii precedente, cea mai bună de până acum din punctul de vedere al audienţei: 380.000 de vizitatori diferiţi! Acest succes de care se bucură site-ul îi întăreşte poziţia de lider în domeniul cultural-literar. Cum creşterea faţă de anul trecut este de 36%, viitorul se prezintă chiar mai bine.

Pe de altă parte, aglomeraţia care apare la orele serii mai creează dificultăţi. De aceea, îmbunătăţirile din perioada imediat următoare vor fi mai mult interne, pentru un plus de viteză în anumite situaţii.

Audioteca Citatepedia a depăşit 100 de autori, pentru care avem peste 800 de înregistrări. Marea majoritate sunt realizate de Michelle Popescu, care înregistrează în continuare, cu regularitate. Este o altă dimensiune în care Citatepedia creşte într-un mod inedit.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 15 iunie 2012

119.000 de citate, dar şi înregistrări audio

În ritm destul de alert, contorul trece de 119.000, cu multe lucruri interesante de citit.

Michelle Popescu aduce un nou suflu în Audioteca Citatepedia, prin realizarea a numeroase înregistrări audio (de ordinul sutelor). Unele sunt deja pe site, altele îşi aşteaptă rândul. Desigur, participarea este deschisă tuturor celor care doresc.

Unele secţiuni au căpătat rubrica Înregistrarea momentului, ceea ce face ca textele care au ataşate înregistrări audio să aibă o vizibilitate mai mare.

O altă rubrică nouă este Cartea săptămânii, prin care supunem atenţiei câte o carte din care avem citate şi care poate fi achiziţionată imediat, de obicei în condiţii avantajoase. Este doar una dintre facilităţile prin care dorim să stimulăm apetitul pentru lectură.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 27 octombrie 2008

Audioteca Citatepedia

Citatepedia se doreşte a fi mai mult decât o simplă colecţie de citate, fie ea şi de mari dimensiuni. De aceea, oferă multe facilităţi adiţionale, iar altele sunt în plan.

Iată că a venit vremea să lansăm Audioteca Citatepedia, o secţiune dedicată înregistrărilor audio. Pentru inaugurare, am adresat o invitaţie câtorva poeţi tineri, iar Ionuţ Popa este primul care a dat curs acestei invitaţii, astfel încât poate fi deja ascultat recitând din poeziile sale.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Audioteca.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii