19 decembrie 2012

131.000 de citate şi 1.000 de înregistrări audio

Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape, pregătirile se înteţesc, lumea are mai puţin timp pentru internet, dar Citatepedia creşte în continuare.

Audioteca Citatepedia a depăşit 1.000 de înregistrări audio. Marea majoritate sunt realizate de Michelle Popescu, care a devenit „Vocea Citatepedia.ro”. Cu acest prilej, secţiunea a fost refăcută în bună parte, noile îmbunătăţiri făcând-o mai atractivă.

În toate limbile, Citatepedia a depăşit 270.000 de citate. Recent, a apărut şi secţiunea în limba croată. Pentru început, aceasta include aforisme din antologia „Hrvatski aforisti”, puse la dispoziţie de domnul Mladen Vukovic, realizatorul acesteia. Aproape toate au fost traduse în română de Goran Mrakic şi Valeriu Butulescu, fiind publicate în volumul „Aforismul croat contemporan”. Toate aceste aforisme vor fi adăugate treptat la Citatepedia.

Citatepedia nu are vacanţă. Vă aşteaptă chiar şi în zilele de sărbătoare, pentru a vă aduce inspiraţie, sugestii pentru urări, gânduri bune, zâmbete – după cum doreşte fiecare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook