2 noiembrie 2012

128.000 de citate şi nou record lunar

Exact la început lui noiembrie 2012, mai trecem pragul unei mii de citate. Totodată, am aflat totalul lunii precedente, cea mai bună de până acum din punctul de vedere al audienţei: 380.000 de vizitatori diferiţi! Acest succes de care se bucură site-ul îi întăreşte poziţia de lider în domeniul cultural-literar. Cum creşterea faţă de anul trecut este de 36%, viitorul se prezintă chiar mai bine.

Pe de altă parte, aglomeraţia care apare la orele serii mai creează dificultăţi. De aceea, îmbunătăţirile din perioada imediat următoare vor fi mai mult interne, pentru un plus de viteză în anumite situaţii.

Audioteca Citatepedia a depăşit 100 de autori, pentru care avem peste 800 de înregistrări. Marea majoritate sunt realizate de Michelle Popescu, care înregistrează în continuare, cu regularitate. Este o altă dimensiune în care Citatepedia creşte într-un mod inedit.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook