13 decembrie 2011

109.000 de citate şi record de audienţă

În pline pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, mai marcăm o mie.

Momentul găseşte Citatepedia la vârful audienţei sale de până acum, cu aproximativ 16.500 de vizitatori diferiţi într-o singură zi (şi asta în ciuda tuturor limitărilor tehnice şi a perioadei în care traficul în domeniu mai degrabă scade). Poziţia de lider clar în domeniul cultural-literar este foarte aproape, acum situaţia fiind schimbătoare. Oricum, obiectivul propus este de 30.000 de vizitatori/zi (mult peste ce s-a obţinut până acum în domeniu) şi, în câţiva ani, cu perseverenţă, vom ajunge acolo!

Secţiunea pentru franceză a primit o interfaţă în această limbă, realizată de Valerica Vasiloiu, care se va ocupa şi de moderare, astfel existând posibilitatea ca toată lumea să poată contribui. De rusă va încerca să se ocupe Irina Vacarciuc. Mai sunt încă multe limbi pentru care avem nevoie de moderatori, aşa că dacă stăpâniţi o limbă şi vreţi să daţi o mână de ajutor, nu ezitaţi!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook