24 ianuarie 2013

134.000 de citate şi noi recorduri de audienţă

După cum presimţeam acum 9 zile, Citatepedia este în plină vervă. Du doar că s-au mai adăugat rapid o mie de citate, dar şi audienţa a crescut extraordinar!

Astfel, pe 15 ianuarie 2013 (chiar în ziua aniversării lui Mihai Eminescu), Citatepedia.ro a înregistrat peste 23.800 de vizitatori diferiţi. Şi acest număr nu este o excepţie, în alte zile înregistrându-se rezultate apropiate. Pentru mine, este şi o bucurie personală, fiind cea mai mare performanţă a unui site pe care l-am realizat (depăşind recordul de 23.175 de vizitatori diferiţi/zi de la ro-en.ro.

Chiar dacă Citatepedia.ro este mult peste proiectele concurente, asta nu înseamnă că se va limita la atât. Estimez că este un obiectiv plauzibil 30.000 de vizitatori diferiţi/zi, dar pentru asta vor mai fi necesari circa doi ani de evoluţie.

Şi partea internaţională a proiectului evoluează, cea mai bună audienţă fiind pe engleză – circa 25.000 de vizitatori/lună -, urmând italiana – circa 20.000 de vizitatori/lună. Sunt numere mult mai mici decât la română, dar important este că lucrurile merg în sus şi în orice moment pot depăşi nivelul peste care evoluţia să capete un ritm accelerat.

Aşadar, la mai mare!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook