22 ianuarie 2014

158.000 de citate şi peste 30.000 de vizitatori într-o singură zi

Cu ocazia depăşirii a 158.000 de citate, Citatepedia.ro se poate mândri cu câteva performanţe extraordinare pentru un site cultural.

Pe 14 ianuarie 2014, dat fiind interesul mult crescut pentru Mihai Eminescu în ajunul aniversării sale, site-ul a depăşit 30.000 de vizitatori/zi, un nou record propriu. Şi ziua următoare a fost aproape de acest nivel. Cum în general traficul este în creştere, în toată săptămâna 13-19 ianuarie 2014 s-au depăşit 150.000 de vizitatori diferiţi, ceea ce plasează Citatepedia.ro pe locul 51 din peste 23.000 de site-uri care au avut vizitatori în aceeaşi perioadă de timp (conform monitorizării realizate de trafic.ro). Această performanţă demonstrează că încă există potenţial de creştere, noi recorduri fiind de aşteptat în perioada următoare.

De asemenea, numărul fanilor pe Facebook a trecut binişor de 3000 şi creşte repejor. Mulţumim pentru încredere!

Nu în ultimul rând, Dan Costinaş a devenit moderator şi la secţiunea în catalană (pe lângă spaniolă). Întreaga secţiune a fost mult îmbunătăţită, intrând în clubul celor clasificate ca fiind în stadiu avansat. Chiar dacă încă este o secţiune mică, va creşte cu siguranţă, devenind încă un pilon pentru recunoaşterea proiectului Citatepedia pe plan internaţional.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 12 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook