6 februarie 2012

112.000 de citate

Zilele trecute contorul a mai marcat o mie. De fapt, site-ul ia viteză din toate punctele de vedere.

Într-o singură săptămână, Citatepedia a avut 93.000 de vizitatori diferiţi, un record de audienţă. Astfel, Citatepedia este lider al site-urilor cultural-literare. Trendul actual de creştere este de 30%/an, ceea ce va conduce la consolidarea poziţiei de lider în lunile următoare.

Numărul voturilor a depăşit 10.000 în luna ianuarie, ceea ce este foarte îmbucurător. Totuşi, mai sunt 48.000 de citate fără niciun vot. Puteţi ajuta la clasificarea tuturor folosind facilitatea Votează!

Se remarcă o efervescenţă la comentarii, încurajată şi de vremea rea de afară. Ar fi însă mai interesant dacă unele discuţii s-ar desfăşura în Forum, care permite o mai mare libertate tematică.

Pe noul server, Citatepedia funcţionează în condiţii mult mai bune. Depinde doar de voi cât de sus va ajunge!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

2 thoughts on "112.000 de citate"

  1. motoc spune:

    rss feed zilnic ! daca ati sti cata nevoie este de cultura autentica !

  2. Lucian Velea spune:

    În acest moment avem feed pentru blog. Am mai avut şi altele, dar au fost abuzate şi le-am suspendat. Însă nu am renunţat complet la idee, este în vedere pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook