11 aprilie 2013

138.000 de citate şi un nou record

În mijlocul primăverii, contorul mai trece de o mie de citate.

Citatepedia.ro a înregistrat în luna martie 2013 un număr de 460.000 de vizitatori diferiţi, ceea ce constituie un nou record. Chiar dacă este o creştere mică faţă de lunile precedente, este o performanţă mare pentru un site cultural. Deoarece am intrat într-o perioadă cu o serie de vacanţe, sărbători, examene etc, traficul la site va fi mai domolit o vreme, dar sunt şanse ca toamna să aducă peste o jumătate de milion de vizitatori.

Deoarece şi Citatepedia.com înregistrează o creştere de popularitate, a fost mutat pe un server mai performant, tot în Statele Unite. Este foarte dificil să impui un proiect de anvergură internaţională, dar încet-încet lucrurile evoluează.

Cea mai recentă noutate este secţiunea rondeluri, dedicată acestei forme de poezie. Deocamdată nu sunt foarte multe rondeluri, dar sigur în timp se vor adăuga şi altele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook