20 noiembrie 2017

260.000 de citate în română

Iată că Citatepedia.ro a ajuns iarăşi la un număr foarte rotund. Ne bucură această creştere, desigur. Însă există ceva care ne bucură şi mai tare.

Audienţa site-ului tot creşte. În ultima vreme, a fost de 165.000 de vizitatori diferiţi pe săptămână. Mai exact, 165.791 de vizitatori în perioada 13.11.2017 – 19.11.2017 (un nou record săptămânal). Este enorm pentru un site cultural.

Creşterea succesului înseamnă şi o creştere a responsabilităţii. Ne străduim să aducem în prim-plan conţinut de calitate şi cât mai multe evenimente culturale semnificative. Prin proiecte cum este Intercogito (co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional), încercăm să punem în valoare experienţa acumulată, împingând limitele şi în alte direcţii.

Asociaţia Culturală Citatepedia lucrează în continuare, atât la dezvoltarea şi promovarea proiectelor existente, cât şi pentru unele noi. Veşti noi în curând!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook