30 septembrie 2009

55000 de citate şi evoluţie

Iată că am ajuns la un alt număr rotund pentru citate. Şi numărul de comentarii continuă trendul din ultima vreme, depăşind 10000. Va fi interesant de văzut dacă la un moment dat numărul comentariilor îl va depăşi pe cel al citatelor. De fapt, fiecare citat, mai bun sau mai rău, poate fi un punct de plecare pentru o discuţie interesantă.

După cum preconizam, creşterea considerabilă a numărului de vizitatori în această toamnă a început. Chiar spectaculos, pentru că pe 28 septembrie 2009, cu ocazia săbătoririi lui Confucius, Citatepedia a atins un vârf de 16280 de vizitatori unici într-o singură zi, urcând pe locul 5 în clasamentul săptămânal al site-urilor din categoria Artă/Cultură, conform monitorizării realizate de trafic.ro.

Pentru a susţine această creştere, sunt necesare şi unele investiţii. De curând, Citatepedia s-a mutat pe un server cu performanţe de top. Acesta aduce şi unele resurse suplimentare, care vor permite alte dezvoltări. Aşadar, lucrurile merg înainte – şi nici nu ştiţi ce noutăţi interesante se pregătesc!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook