26 august 2009

53000 de citate şi alte date

Puţin surprinzător, ţinând cont că vara numărul de vizitatori scade spre jumătate, dar cu atât mai îmbucurător, luna august 2008 este una foarte efervescentă pentru Citatepedia. În doar două săptămâni au mai fost adăugate o mie de citate. Şi chiar mai mult de atât, se remarcă o vervă la comentarii. De altfel, numărul acestora a ajuns la 10.000, ceea ce este destul de mult, mai ales dacă facem comparaţie cu un forum, unde deşi orizontul de discuţii este mai larg, greu se atinge un număr atât de mare de mesaje. Ca exemplu, într-un an, pe forumul existent pe Citatepedia s-au acumulat aproximativ 700 de mesaje, spre deosebire de 7000 de comentarii. Sperăm ca în viitor şi forumul sa se dinamizeze mai mult, aşa că nu ezitaţi să creaţi subiecte noi.

Şi numărul de voturi creşte (deşi nu atât de repede cât ar fi de dorit), ajungând la 55000. Reamintesc că voturile sunt un factor foarte important în clasificarea citatelor. Votarea este extrem de simpă şi durează doar câteva secunde.

Noi idei au apărut pentru Citatepedia, dar dezvoltarea este prioritară în zonele în pentru care se manifestă interes. Participând, site-ul va deveni tot mai mult aşa cum vă doriţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook