24 iunie 2014

180.000 de citate în română, peste jumătate de milion în toate limbile!

Chiar dacă cei mai mulţi se gândesc deja la vacanţă, Citatepedia creşte exploziv, depăşind – chiar considerabil – jumătatea de milion de citate!

Cum a fost posibilă o creştere masivă atât de brusc? Prin achiziţia unei baze de date cu citate clasice, care după ce a trecut printr-un sofisticat proces de eliminare a duplicatelor faţă de ce exista deja, a însemnat mai mult de 165.000 de citate în limba engleză adăugate la Citatepedia.com (practic o dublare). Baza de date în engleză a crescut atât de mult încât începuse să ridice probleme de viteză la anumite operaţiuni, chiar şi pe un server foarte performant, însă prin aplicarea unor tehnologii de ultimă oră, aceste probleme au fost rezolvate.

În acest moment, proiectul Citatepedia este un concurent cert pentru titlul de cea mai mare bază de date cu citate din lume. Iar obiectivul este să crească până când nu va mai fi niciun dubiu în acest sens. De voi depinde în primul rând!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook