29 iunie 2015

200.000 de citate în limba română!

Acum aproape 4 ani (fără 2 săptămâni) se întâmpla un fapt incredibil: Citatepedia.ro depăşea 100.000 de citate în limba română. Deşi atunci părea foarte mult, iată că minunea se repetă!

Da, Citatepedia a acumulat o altă sută de mii de citate în limba română!

În acelaşi timp, Citatepedia s-a dublat şi pe partea internaţională, depăşind 557.000 de citate în 40 de limbi! Este un colos construit cu multă perseverenţă.

Citatepedia este o entitate construită colectiv, dar să nu uităm că un colectiv este alcătuit din persoane individuale. Iată doar câţiva dintre cei care, cu generozitate pentru sutele de mii de cititori, au contribuit în ultimii ani: Micheleflowerbomb (o treime din ultima sută de mii!), Cornelia Georgescu (20%!), Simona Enache, Dan Costinaş, Gheorghe Culicovschi, Cătălin Popescu, Petru Dimofte… şi lista ar putea continua.

Acum întrebarea este: următoarea sută de mii de citate în română se va acumula mai repede?

Sunt şanse. Citatepedia a devenit mult mai populară. Audienţa a depăşit chiar şi jumătate de milion de vizitatori/lună (dacă ar adăuga fiecare câte un citat…). Numărul fanilor pe Facebook tocmai a depăşit 7.000.

Provocarea e la voi. Să vedem cum va fi!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

One thought on "200.000 de citate în limba română!"

  1. Pingback: 201.000 de citate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook