22 iunie 2009

50000 de citate

Un nou record de toată frumuseţea pentru Citatepedia: s-au depăşit 50000 de citate! Mulţumiri tuturor celor 2500 de participanţi, care au făcut ca acest lucru să se întâmple. Este o colecţie de foarte mari dimensiuni, mai ales dacă o raportăm la numărul vorbitorilor de limba română (potenţialii interesaţi). Pentru comparaţie, cele mai mari colecţii de citate în limba engleză au câteva sute de mii de înregistrări, în condiţiile în care se estimează că numărul vorbitorilor nativi este de aproximativ 375 de milioane, la care se adaugă până la un miliard de persoane care cunosc engleza ca o a doua limbă.

Acum 2-3 ani, când Citatepedia a început să ia amploare, am propus ca obiectiv 100.000 de citate. Atunci părea doar un vis frumos, extrem de dificil de realizat în România. Acum am ajuns la jumătatea drumului, iar obiectivul este chiar mai aproape în timp, pentru că viteza a crescut. Aşadar, spor la adăugat în continuare! Iar dacă doriţi să ajutaţi, dar nu ştiţi cum, puteţi trimite oricând un mesaj prin formularul de contact.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "50000 de citate"

  1. bublea spune:

    fain fain fain fain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook