17 aprilie 2015

194.000 de citate

În plină primăvară, mai punem la socoteală o mie de înregistrări. Iar liderul de participare, Micheleflowerbomb, a depăşit 30.000 de citate adăugate! Felicitări şi mulţumiri în numele sutelor de mii de oameni care le citesc!

Cum se cuvine de Paşte, am făcut o „curăţenie generală” la toate site-urile proiectului Citatepedia. Iar rezultatele se văd.

Cel mai important, interfaţa se adaptează acum la diferite dimensiuni de ecrane. Trăim într-o lume în care ecranele s-au diversificat, de la telefoane şi tablete până la monitoare şi televizoare de mari dimensiuni, toate putând prezenta pagini web. Să afişezi acelaşi lucru pe un ecran foarte mic, dar şi pe unul foarte mare, este o provocare. Mai ales când nu începi de la zero, ca să ai vedere acest lucru în toate detaliile. Dar în linii mari, am îmbunătăţit semnificativ lucrurile şi am pus bazele pentru o evoluţie în această direcţie.

Totodată, am avut în vedere ca textul să fie cât mai uşor de citit. Ne dorim ca orice vizită la Citatepedia să fie cât mai plăcută.

Integrarea cu reţelele sociale a fost extinsă şi optimizată. Multe din aceste scurte scrieri merită să circule, aşa că spor la distribuit!

Şi mai sunt câteva schimbări. Dar să lăsăm şi surpriza descoperirii, nu?

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook