21 martie 2013

137.000 de citate

Contorul mai marchează o mie, prilej pentru a vedea ce s-a mai întâmplat.

Primăvara şi-a intrat în drepturi şi, aşa cum se cade, tot omu’ gospodar îşi face curăţenia de sezon. Şi la Citatepedia ultimele săptămâni au fost dedicate „curăţeniei de primăvară”, pe toate site-urile: www.citatepedia.ro, www.citatepedia.net, www.citatepedia.com, www.citatepedia.org. Au fost corectate o serie de mici probleme de funcţionare, dar au fost realizate şi numeroase îmbunătăţiri de detaliu (de exemplu, linkurile din comentarii către clipuri video de la YouTube sunt transformate automat în player).

Este de remarcat şi faptul că numărul editorilor la Citatepedia.ro a trecut de 3500. Chiar dacă 100 au făcut două treimi din treabă, este foarte importantă şi această antrenare a unui mare de oameni, de ordinul miilor. Mulţumim pentru participare!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...

2 thoughts on "137.000 de citate"

  1. Dan Costinaş spune:

    Apropo de curăţenie, nu există posibilitatea de a identifica automat duplicatele?

  2. Lucian Velea spune:

    Acum există o verificare a duplicatelor exacte. Metodele care ar permite verificarea unei asemănări de -să zicem- 99%, sunt foarte lente pe un volum atât de mare de date. Metodele rapide indică textele asemănătoare, dar nu arată şi cât de asemănătoare. S-ar putea face un algoritm combinat, care doar să emită avertizări când apare ceva care pare duplicat, dar am sentimentul că ar fi destule avertizări false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook