27 septembrie 2013

150.000 de citate

Citatepedia.ro a depăşit un număr de toată frumuseţea: 150.000 de citate! Cei peste 3.600 de editori care au adăugat din scrierile a peste 13.500 de autori au de ce să fie mândri. Este un efort colectiv excepţional.

După cum ne aşteptam, traficul pe site este într-o creştere rapidă. Mai mult, Citatepedia a urcat pe poziţia 4 în categoria Artă/Cultură, conform monitorizării realizată de trafic.ro şi SATI, înainte fiind doar două site-uri dedicate filmelor şi un program TV/evenimente. Această performanţă consolidează Citatepedia ca portal cultural de top şi ca lider autoritar între site-urile cu preocupări literare.

În perioada următoare se aşteaptă alte creşteri de audienţă. Principalul obstacol îl reprezintă resursele, la orele serii serverul trebuind să suporte mai mult de dublu din media zilei. Sunt în lucru mai multe optimizări şi sperăm ca totul să funcţioneze cât mai bine până vom putea trece la un server şi mai performant.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook