9 mai 2011

94.000 de citate

În plină primăvară, şi Citatepedia.ro „înfloreşte”. Nu doar în ceea ce priveşte conţinutul, ci şi audienţa. Tendinţa este foarte bună şi e doar o chestiune de timp până când va avea cel mai mare număr de vizitatori dintre site-urile literare (deja sunt unele zile cu cel mai mare număr de pagini vizualizate, ceea ce reflectă şi aprecierea vizitatorilor, care stau mai mult timp).

Simona Enache a depăşit 10.000 de adăugări în limba română. Felicitări! De fapt, dacă ţinem cont şi de participarea sa la secţiunile în celelalte limbi, este lider evident între editori (deocamdată nu avem o statistică exactă per global). Pentru perseverenţă şi pentru pasiunea faţă de acest domeniu, toată admiraţia!

Am adăugat la topul editorilor două criterii de selecţie. Primul îi scoate în evidenţă pe cei care au participat relativ recent (ultima lună, ultimul an). Al doilea permite ordonarea şi după numărul de autori (pe lângă numărul de citate), care reflectă varietatea de preocupări.

ImagoZone.ro, proiectul desprins din Citatepedia, care se consituie într-un depozitar de imagini din film/teatru/cărţi/muzică/modă, a depăşit 100.000 de imagini (grupate în peste 5.000 de albume tematice). Şi aici mai sunt facilităţi în plan şi în lucru, pentru a oferi un site cât mai interesant în sine, dar şi o bază cât mai bună pentru susţinerea altor site-uri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

One thought on "94.000 de citate"

  1. Simona Enache spune:

    Mulţumesc, Lucian! Îmi face o deosebită plăcere să adaug citate în toate limbile, cu precădere în limba italiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook