7 noiembrie 2011

107.000 de citate

Citatepedia îşi continuă creşterea – atât în ceea ce priveşte conţinutul, cât şi audienţa. După o scurtă stagnare, cauzată de dificultăţile cu viteza la orele serii, odată ce acestea au fost rezolvate în cea mai mare parte, numărul vizitatorilor a reînceput să crească semnificativ. Rămâne să vedem cât de mult. Dacă doriţi să daţi o mână de ajutor, recomandaţi prietenilor – prin bloguri, reţele sociale etc – paginile care vă plac la Citatepedia, ori chiar prima pagină.

Sfârşitul de toamnă îl dedicăm epitafurilor. În acest sens, am creat secţiunea Epitafuri – deja consistentă, deoarece conţinutul exista pe site. Şi cum la Citatepedia nu luăm lucrurile în tragic, această nouă secţiune este una destinsă, plină de umor, dat fiind că epitaful – literar vorbind – este o specialitate epigramatică.

În perioada următoare vor continua optimizările de viteză (şi nu numai), astfel încât lucrurile să meargă cât mai bine, chiar şi cu un număr foarte mare de vizitatori. Pentru că ne dorim ca Citatepedia să fie nr. 1 în domeniu din toate punctele de vedere!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook