9 februarie 2009

41000 de citate şi alte numere

Ritmul de creştere se menţine acelaşi, fiind cel mai susţinut pe o perioadă mai lungă de timp până acum. Aşadar, încă o mie de citate au fost adăugate, cam 50-100 în fiecare zi (de fapt, sunt adăugate chiar mai multe, dar unele sunt eliminate, pentru că nu respectă criteriiile, pentru că se găseau deja pe site etc).

S-au depăşit 35000 de voturi. Această creştere face ca tot mai mulţi autori şi tot mai multe citate să depăşească numărul minim de voturi pentru a fi luate în calcul pentru topuri, iar rezultatele căutărilor să fie din ce în ce mai interesante. Totuşi, pentru versuri sunt încă insuficiente voturi, ceea ce face să mai amânăm puţin introducerea topurilor specializate.

Şi numărul comentariilor are o tendinţă de creştere de la lună la lună, până în prezent acumulându-se peste 7000. Sperăm să apară cât mai multe discuţii interesante, mai ales că subiecte sunt din belşug.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook