23 ianuarie 2018

263.000 de citate în română şi încă un record de audienţă

După ce în perioada sărbătorilor şi a vacanţei de iarnă audienţa a fost ceva mai scăzută, în mod firesc, pe 15 ianuarie 2018, de Ziua Culturii Naţionale şi a aniversării lui Mihai Eminescu, graficul audienţei la Citatepedia şi-a luat zborul spre stele. S-au înregistrat 33.828 de vizitatori, aproape dublu faţă de perioada anterioară şi un nou record pentru audienţa unei zile.

Desigur, este o performanţă spectaculoasă, într-un moment favorabil. Dar partea cu adevărat interesantă este alta: în zilele care au urmat, audienţa s-a menţinut aproape de acest record! Un site cultural care atrage peste 30.000 de oameni zi de zi (ceea ce ar însemna aproape un million pe lună) nu este doar un succes, ci mai ales dovada că se poate.

Tot în aceste zile, proiectul social al Asociaţiei Culturale Citatepedia s-a calificat în finala Campionatului de Bine. Suntem printre cei 44 de finalişti rămaşi în competiţie, după ce la start au fost 140.

Ne poţi da foarte uşor o mână de ajutor pentru o clasare cât mai bună. O donaţie de 5 lei se face rapid, iar acest vot de încredere este de folos nu doar în Campionatul de Bine, ci şi pentru alte finanţări. Cu cât vom avea resurse mai semnificative, cu atât vom putea dezvolta mai bine proiecte culturale, utile tuturor.

Anul 2018 a început foarte bine. Să vedem ce bucurii ne mai aduce!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook