5 octombrie 2012

126.000 de citate şi nou record de audienţă

Citatepedia.ro creşte văzând cu ochii. Nu doar că a depăşit 126.000 pe contor, dar – mai important – audienţa creşte. În ultimele zile, recordul de audienţă a fost depăşit de mai multe ori, depăşind 19.000 de vizitatori diferiţi într-o zi. Şi cum sezonul încă nu a ajuns la vârf, sunt de aşteptat noi recorduri. Toate acestea consolidează poziţia de lider în domeniul cultural-literar.

O noutate este extensia pentru comentarii, care face mai vizibilă existenţa comentariilor la un anumit text. În funcţie de context, aceasta poate prezenta şi începutul unui comentariu. Astfel, sperăm să atragem mai mulţi utilizatori pentru a-şi exprima părerile şi pentru a participa la discuţii.

Pe de altă parte, filtrele automate împotriva abuzurilor la comentarii au fost făcute mai restrictive, acoperind şi alte câteva situaţii. Este încă o etapă pentru a face ca discuţiile să fie cât mai civilizate şi la obiect.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook