Concursuri

 12 septembrie 2022

Concursul Naţional de Poezie „Panait Cerna” ediţia a XLVIII-a

Centrul Cultural „Jean Bart” din Tulcea, instituție publică de cultură aflată sub tutela administrativă a Consiliului Județean Tulcea, organizează a XLVIII-a ediție a Concursului Național de Poezie „Panait Cerna”, omagiind astfel memoria poetului cernean (Panait Cerna: 25 septembrie 1881, Cerna – 26 martie 1913, Leipzig) ale cărui rădăcini identitare sud-dunărene adaugă o notă în plus texturii mozaicului inter-etnic dobrogean.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 aprilie 2022

Festivalul Internațional al Aforismului, ediția a VI-a

Ce-a de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional al Aforismului se desfășoară la Tecuci, în perioada 6-7octombrie 2022.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 martie 2022

Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează, în luna mai 2022, o nouă ediție a Festivalului Internațional „Lucian Blaga„, una dintre cele mai longevive și prestigioase manifestări cultural-științifice din România, ajunsă la cea de-a XLII-a ediție.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2022

Încep înscrierile la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenți (IPIFF)

Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România – Asociaţia Română de Gestiune Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA) deschide perioada de înscriere a filmelor pentru cea de-a-XVI-a ediție IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți. Producătorii și realizatorii de filme independente de lungmetraj ficţiune (inclusiv animație), filme de lungmetraj documentar și scurtmetraje (ficţiune, documentar, animație) și filme TV sunt invitați să completeze formularul de înscriere de pe platforma Film Freeway.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 ianuarie 2022

Viața prin ochi de poet

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, lansează elevilor din județul Bihor invitația de a participa la un concurs de poezii intitulat „Viața prin ochi de poet”.

În 15 ianuarie 2022 se aniversează 172 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, iar în 27 ianuarie se comemorează 103 ani de la moartea poetului Ady Endre, ambii fiind personalități care au influențat decisiv literaturile română și maghiară.

Concursul „Viața prin ochi de poet” își propune să stimuleze talentul literar al elevilor din județul Bihor, în condiții de deplină libertate de creație, cu explorarea unui orizont ideatic și emoțional propriu fiecărui autor.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 30 noiembrie 2021

Premiul Național de Poezie Mihai Eminescu – OPUS PRIMUM

Memorialul Ipotești − Centrul Național de Studii Mihai Eminescu acordă anual, începând cu 1998, Premiul Naţional de Poezie Mihai Eminescu – OPUS PRIMUM.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Concursuri.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii