14 decembrie 2018

Până acasă la ai mei

Dacă în 2017 expedițiile sonice organizate meticulos de TKS (Răzvan Diaconu, Rareș Diaconu, Răzvan Anton) au purtat ascultătorii până în Nord, în mijlocul unei altfel de nopți, cronologia lui 2018 asigură pachetul ideal – o călătorie, un colind și o mare doză de acasă. The Kryptonite Sparks propulsează publicul în mijlocul unui intens proces de introspecție și oferă piesa și videoclipul „Până acasă la ai mei” acelora care știu a defini bravura, rezistenți la temperaturi ce depășesc cu mult pragul maxim de căldură sufletescă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Supasorn Suwajanakorn: Videoclipuri false cu oameni reali. Cum să le identifici?

Crezi că ești priceput la a detecta videoclipuri false cu oameni celebri care spun lucruri pe care nu le-au spus cu adevărat? Vezi cum sunt acestea făcute în acest discurs surprinzător și în această demonstrație a tehnologiei. Cercetătorul Supasorn Suwajanakorn ne arată cum a creat videoclipuri false folosind modelarea 3D și inteligența artificială. Învață mai multe despre implicațiile etice și posibilitățile creative ale acestei tehnologii și despre pașii făcuți în direcția contracarării folosirii sale greșite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 13 decembrie 2018

Frumuseţea care minte

Videoclipul cântecului compus şi interpretat de Randi

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Azim Khamisa & Ples Felix: Ce vine după tragedie? Iertarea

Într-o noapte teribilă din 1995, nepotul de 14 ani al lui Ples Felix l-a ucis pe fiul lui Azim Khamisa într-o inițiere ritualică de gașcă alimentată de droguri, alcool și un fals sentiment de apartenență. Întâlnirea mortală i-au trimis pe Khamisa și Felix într-o meditație adâncă, pentru a ierta și a fi iertat – iar într-un act de curaj și reconciliere, cei doi bărbați s-au întâlnit și au format o legătură de durată. Împreună au folosit povestea lor ca plan pentru o societate mai bună și mai iertătoare, unde victimele tragediilor pot crește și se pot vindeca. Pregăți-vă să fiți impresionați de povestea lor inimaginabilă. „Pacea este posibilă,” spune Khamisa. „Cum știu asta? Pentru că eu mă aflu în pace.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 12 decembrie 2018

Steven Johnson: Internetul văzut ca un oraş

Steven Johnson , de la Outside.in, spune că Internetul este ca un oraş: construit de mulţi oameni, sub controlul complet al niciunuia, interconectat într-un mod complicat și totuşi, funcţionând ca multe părţi independente. În timp ce dezastrul loveşte într-un loc, în altă parte viaţa merge mai departe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 11 decembrie 2018

Back to Life

Cântecul interpretat de Hailee Steinfeld pe coloana sonoră a filmului „Bumblebee”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru categoria Video.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii