Video

 2 martie 2021

Bored

Torine, artista de origine norvegiană și vocea hitului „Play” (lansat în colaborare cu Alan Walker), lansează single-ul „Bored”, o piesă care prezintă o parte mai întunecată a artistei. Cântecul vorbește despre gândurile întunecate și starea de letargie a unui adolescent obosit de viață și face trimitere la Britney Spears și Avril Lavigne de la începutul anilor 2000. Torine poate fi considerată ca fiind „sora mai mică și malefică a lui Britney”, sau așa cum afirmă chiar ea în al doilea vers: „Nu sunt Britney, dar gândurile mele sunt toxice…”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Marc Fagelson: Ce este acel țiuit pe care îl auzi?

Tinitusul a provocat neplăceri oamenilor încă din perioada Babilonului Antic, afectându-i pe toți de la Leonardo da Vinci până la Charles Darwin. În zilele noastre, unul din șapte oameni din întreaga lume experimentează aceste senzații auditive. Deci, ce este mai exact tinitusul și de unde vine acest sunet persistent? Marc Fagelson face o călătorie în interiorul aparatului auditiv pentru a explora senzația pierderii liniștii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 martie 2021

Problema

După ce a anticipat pe tot parcursul săptămânii noul proiect, superstarul global și iconul reggaeton-ului, Daddy Yankee dezvăluie noul său single și videoclip „Problema”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Kedra Newsom Reeves: Cum să reducem decalajul de prosperitate dintre americanii albi și negri

Decalajul de prosperitate dintre rase în Statele Unite este șocant: familiile albe au în medie de 10 ori mai multă avere decât cele negre. Cum am ajuns aici, și cum putem opri decalajul din creștere? Strategul de capital de avere Kedra Newsom Reeves oferă o istorie scurtă a originii și perpetuării inegalității de prosperitate dintre rase în SUA – și subliniază patru moduri în care instituțiile financiare își pot extinde oportunitățile pentru indivizi, familii, antreprenori și comunitățile negre.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 februarie 2021

Aleasă

Alexandra Stan lansează un nou single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Menno Schilthuizen: Cum evoluează animalele, insectele și plantele în orașe

În orașe, evoluția se petrece constant, întrucât numeroase plante, animale și insecte se adaptează în moduri spectaculoase habitatelor create de om. Biologul evoluționist Menno Schilthuizen folosește vietăți ciudate, precum șoareci ce iubesc fast-foodul și melci ce se răcesc singuri pentru a ilustra minunile în continuă transformare ale animalelor sălbatice urbane, și explică modul în care putem observa acest fenomen în timp real, datorită unei rețele globale de cetățeni entuziaști și pasionați de știință.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Video.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2021
L Ma Mi J V S D
« feb.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii