10 iunie 2022

Do It Better

Felix Jaehn face echipă cu Zoe Wees pentru single-ul „Do It Better”. După ce a deschis anul cu o mega-colaborare, „Rain In Ibiza”, cu talentatul artist britanic, Calum Scott, și duo-ul anonim, The Stickmen Project, Felix Jaehn se întoarce cu „Do It Better”, realizat în colaborare cu star-ul pop german Zoe Wees.



Jaehn oferă o producție pop perfectă, cu o linie de top care să se potrivească cu vocea superstar-ului german, Zoe. Imediat după remixul său „Original Sin” pentru Sofi Tukker, Jaehn își pregătește cel mai bun an de până acum, cu nenumărate melodii noi pregătite pentru lansare și un turneu programat pentru vară.

„Sunt un mare fan al lui Zoe și al vocii ei care îmi ajunge direct la inimă. În timp ce lucram la „Do It Better”, am fost entuziasmat de sezonul festivalurilor și abia aștept să dansez cu voi toți în curând”, a declarat Felix Jaehn

Zoe Wees spune:

Felix și cu mine ne dorim să lucrăm împreună de ceva vreme. Când am auzit „Do It Better” pentru prima dată, am știut imediat: acesta este single-ul nostru!

Felix Jaehn a fost într-o serie destul de câștigătoare până acum. Șirul său de hit-uri de mare succes, precum „I Got A Feeling” și propriul său remix pentru piesele „Sicko” și „No Therapy” au continuat să strângă în mod impresionant laude de-a lungul timpului.

Zoe Wees are talentul de a face ca poveștile ei complexe și emoționante să se simtă universal. Single-ul ei de debut „Control” a strâns un miliard de stream-uri și a devenit un hit la nivel mondial. A intrat în top 20 la radio-ul pop din S.U.A.

„Girls Like Us”, single-ul următor al lui Wees, a fost recent evidențiat în revista New York Times, urmărind descendența „banger-ului trist” și salutat de revista People drept „un imn pop vulnerabil care a impulsionat unirea și solidaritatea fetelor din întreaga lume”. Ea a lansat apoi EP-ul de debut „Golden Wings”, în care melodiile ei au adunat un interes în masă, inclusiv programul Radar de la Spotify, UpNext de la Apple și programul Artist On The Rise de la YouTube.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook