Ştiri

 9 aprilie 2021

Festivalul internațional al aforismului, ediția a V-a

Festivalul internațional al aforismului, ediția a V-a, se desfășoară în perioada 7-8 octombrie 2021 la Tecuci.

Concurenții trebuie să trimită câte 30 de aforisme inedite, nepublicate și nepremiate la alte concursuri. Lucrările sunt prezentate pe o pagină nesemnată. Pe altă pagină se comunică adresa electronică, adresa poștală, numărul de telefon și un scurt CV (maxim 50 de cuvinte).

Scriitorii consacrați sunt rugați să trimită câte 20 de aforisme (sau 10 epigrame) pentru rubrica „Hors concours” a Antologiei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Starstruck

„Starstruck” este noul single de la Years & Years, care este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul are premiera luni, 12 aprilie 2021. Este prima melodie nouă de la Years & Years din ultimii trei ani, de când a fost lansat albumul „Palo Santo” (2018).
Totodată, „Starstruck” precede debutul lui Olly Alexander din serialul „It’s A Sin”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 aprilie 2021

Alexandra Stan, primul concert live după o pauză de un an

Alexandra Stan își invită fanii din întreaga lume într-un concert live, pe 15 aprilie 2021, la ora 21:00, prin intermediul unei platforme online.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Haunted House

Holly Humberstone lansează single-ul „Haunted House”. Casa copilăriei lui Holly Humberstone este o casă ciudată, ciudată, ciudată. Utilizată anterior ca locuință de servitori pentru un castel din apropiere, se prăbușea în jurul familiei artistei. Părțile sale cele mai interesante, salvate de hoardele de viori vechi pe care tatăl lui Holly le-a întins în jurul locului, sunt în straturile sale subterane. Există o temniță și o cameră plină de cârlige de carne și un climat atât de umed. Prietenilor săi li se pare întreaga casă atât de înfiorătoare încât au căutat mereu scuze pentru a nu dormi acolo.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 aprilie 2021

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți se mută online

Din cauza restricțiilor impuse de autorități, organizatorii IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți – au decis ca acesta să se desfășoare online, pe platforma Cineclic. Astfel, toate filmele nominalizate sunt disponibile pentru vizionare, din 8 până în 11 aprilie 2021, la orice oră. Gala de premiere de la Teatrul Odeon, se derulează fără public, în 11 aprilie 2021, ora 18:00, fiind transmisă live pe pagina de Facebook a teatrului și cea a festivalului, dar și pe platforma Cineclic.

Filmele nominalizate care intră în cursa pentru trofeul IPIFF15 sunt jurizate de Manuela Cernat, critic de film și profesor universitar, Anamaria Antoci, producător de film și Constantin Cotimanis, actor.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Deja Vu

În timp ce single-ul anterior, „Drivers License”, stabileşte numeroase recorduri pe platformele de streaming, unde ocupă primul loc, a primit certificări de aur, platină sau dublă platină pentru vânzări şi este, de cinci săptămâni consecutiv, pe primul loc în topul radio, Olivia Rodrigo surprinde publicul din întreaga lume cu o nouă piesă, „Deja Vu”, şi anunţă că lansează albumul de debut pe 21 mai 2021.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Ştiri.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
« mart.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii