Poezii

 2 iunie 2021

Festivalul-concurs de literatură „Rezonanţe Udeştene”, ediţia a XXV-a

Festivalul-concurs de literatură „Rezonanţe Udeştene”, ediţia a XXV-a, se desfăşoară doar online în perioada 21-30 iunie 2021. Concursul îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze noi şi autentice talente în rândul creatorilor din literatura de astăzi și se desfăşoară pe trei secţiuni: poezie, proză scurtă şi reportaj literar.

Conform regulamentului concursului, sunt acceptate în competiție lucrări nepublicate şi nepremiate la alte concursuri literare, tehnoredactate cu diacritice. La concurs pot participa autori de orice vârstă, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor, nu au debutat editorial şi nu au obţinut Marele Premiu la ediţiile precedente ale concursului. Lucrările sunt trimise pe adresa electronică: ioanmanole2010@gmail.com, până pe 20 iunie 2021. Ele poartă, în loc de semnătură, un motto ales de autor, un singur motto care se regăsește pe fiecare pagină, deasupra titlului lucrării.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 11 mai 2021

Festivalului literar internațional „Lectora”, ediția a 8-a

Muzeul Național al Bucovinei și Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava organizează, în perioada 28 – 29 mai 2021, cea de-a 8-a ediție a Festivalului literar internațional „Lectora”. Evenimentul are loc online.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 mai 2021

Porni Luceafărul…

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, organizează în perioada 11 – 13 iunie 2021, Concursul Național de Poezie și Interpretare Critică a Operei Eminesciene „Porni Luceafărul…”, ediția a XL-a.

Concursul își propune să descopere și să promoveze noi talente poetice și critice și se adresează poeților și criticilor literari care nu au debutat în volum și care nu au depășit vârsta de 40 de ani, calculată la data de 11 iunie 2021.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 aprilie 2021

Festivalul Judeţean de Poezie „Ion Cozmei”, ediţia a III-a

Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural „Bucovina”, în parteneriat cu Inspectoratul Județean Școlar Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Primăria comunei Șerbăuți, organizează, în perioada 13 – 15 mai 2021, ediția a III-a a Festivalului Județean de Poezie „Ion Cozmei”.

După cum spun organizatorii, concursul își propune să aducă în atenția elevilor noțiuni despre viața și opera poetului Ion Cozmei și, totodată, să descopere, să sprijine și să promoveze noi și autentice talente în rândul tinerilor din învățământul gimnazial și liceal.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 martie 2021

Lirismograf

Concursul de creație literară „Lirismograf” este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu pe patru secțiuni: Poezie, Proză, Dramaturgie și Critică literară și se adresează tuturor tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 martie 2021

Sub aripa lui Nichita

Continuând tradiția și în 2021, în luna martie, Casa de Cultură „I.L. Caragiale” Ploiești organizează concursul interjudeţean de recitări pentru tineret „Sub aripa lui Nichita”.

Având însă în vedere pandemia, organizatorii au anunțat că, în acest an, competiția se desfăşoară în mediul online, iar în data de 30 martie 2021 sunt anunțați câștigătorii concursului printr-un anunț postat atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a instituției de cultură.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Poezii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
« mai    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii