24 ianuarie 2018

You Are The Reason

Videoclipul piesei „You Are The Reason” interpretată Calum Scott a adunat în nici două săptămâni de când a fost lansat 17.000.000 de vizualizări pe YouTube și a ajuns instant în topul celor mai vizualizate videoclipuri din România.Calum Scott declară:

Am scris această piesă pentru a mulțumi persoanelor speciale din viața noastră care ne fac viața mai frumoasă, din simplul motiv că se află în ea.

Calum Scott lansează la începutul lunii martie 2018 albumul de debut, „Only Human”, iar unul dintre track-urile incluse pe material este o versiune acustică pentru piesa lui Bob Dylan, “Not Dark Yet”.

Cântărețul britanic a devenit cunoscut după participarea din cadrul emisiunii concurs Britain’s Got Talent în 2015. Versiunea lui pentru piesa lui Robyn, „Dancing On My Own”, a ajuns în clasamentul Billboard Hop 100. În plus, a fost cea mai descărcată piesă din 2016.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook