7 februarie 2022

If You Ever Change Your Mind

Cântărețul și compozitorul Calum Scott a lansat un single emoționant, împreună cu videoclipul muzical oficial, care se numește „If You Ever Change Your Mind.” Acest track, care este o reflecție dulce-amăruie asupra unei relații de dragoste dureroase, este a treia piesa pe care Calum o dezvăluie de pe cel de-al doilea mult anticipat album al său, care se va lansa în primăvara acestui an.Produs de câștigătorul a opt premii GRAMMY, Greg Kurstin (care a lucrat cu Paul McCartney, Elton John, Adele), „If You Ever Change Your Mind” pune în evidență vocea puternică a lui Calum, care este însoțită de note de pian îmbietoare. În discursul lui muzical, Calum își aduce aminte de o poveste de dragoste fără final fericit, simțind în acelasi timp și regret, dar și speranța unui nou început („I pulled away ’cause the pain’s too strong/And you were saying that we don’t belong”).

Co-scrisă de Calum Scott, piesa „If You Ever Change Your Mind” evidențiază o tensiune irezistibilă între sentimentele de iubire, care par să nu dispară în pofida celor întâmplate, și stima de sine.

Calum Scott a declarat:

În urmă cu cinci ani, m-am îndrăgostit așa de tare, încât încă de când am decis să mergem pe drumuri separate, întotdeauna a existat o legătură invizibilă între noi. Uneori această legătură a fost silențioasă, alteori am simțit-o cum mă trage precum o frânghie atașată pe pieptul meu. M-am întâlnit cu Mozella și Hayley Warner în LA să scriu această piesă și am avut plăcerea să lucrez cu legendarul Greg Kurstin. Mi-a plăcut mult să explorez un teritoriu nou, din punct de vedere al sunetului, cu Greg – simt că am reușit să balansăm perfect versurile, care spun povestea durerii de inimă și a conflictului interior, cu o linie melodică reminiscentă!

Regizat de Harry Law, clipul single-ului „If You Ever Change Your Mind” scoate în evidenta mesajul piesei, punând accentul pe dorința și confruntarea interioară. Videoclipul se focusează pe un cuplu, în care relația de dragoste s-a răcit, și în care cei doi se află într-un continuu „vino – du-te”, un element surprins pe parcursul clipului în coregrafia captivantă.

Cu lansarea albumului său de debut din 2018, „Only Human”, Calum Scott a ajuns pe prima poziție în topul iTunes în peste 20 de țări de pe mapamond, acumulând peste 7.5 miliarde de stream-uri la nivel global până în prezent. Având certificarea de platină sau aur în 21 de țări, „Only Human” include mega hit-ul premiat cu platină „You Are The Reason,” o piesă care a intrat în primele 25 de poziții în topul US Viral 50 de pe Spotify și a ajuns în top 10 în iTunes single chart în 38 de țări. Pe album este inclus, de asemenea, și cover-ul lui Calum premiat cu platină „Dancing On My Own,” pentru care artistul a fost nominalizat în categoria Best British Single în cadrul premiilor Brit Awards.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook