10 mai 2022

Heaven

Calum Scott a lansat single-ul „Heaven” și a anunțat albumul „Bridges”. Pe lângă împărtășirea baladei triumfătoare și atemporale, Calum a anunțat că foarte așteptatul său album „Bridges” apare pe 17 iunie 2022. La scurt timp după lansarea albumului, artistul din Regatul Unit începe un turneu în America de Nord.



Al patrulea single lansat de pe albumul „Bridges”, „Heaven”, dezvăluie încă o dată darul lui Calum de a găsi modalități neașteptate de a exprima emoțiile universale. Calum spune:

Ca și compozitori, căutăm mereu noi moduri de a spune „Mi-e dor de tine” sau „Te iubesc” sau „Te vreau înapoi”. Conceptul de „Rai” este iubirea dintre doi oameni, care este atât de puternică încât este cu mult superioară oricărei alte forme de paradis.

Calum Scott a scris „Heaven” împreună cu Hayley Warner, care a scris cântece pentru artiști precum Katy Perry și Tori Kelly.

Produs de Fraser T. Smith, „Heaven” se desfășoară într-un aranjament dinamic combinat de un pian plin de suflet și bătăi de tobe care se balansează elegant – un fundal glorios pentru interpretarea vocală magistrală a lui Calum care adaugă:

Mi s-a părut important să-mi forțez cu adevărat gama vocală pe o melodie ca aceasta, așa că, la primul refren, sunt deja sus. Dar dacă vorbești despre ceva atât de pasional, ar trebui să fie livrat într-un mod foarte pasional.

Împreună cu versuri care oferă o anumită înțelepciune poetică, rezultatul este un tribut uluitor pentru a trăi momentul.

„Bridges” include și single-urile lansate anterior „If You Ever Change Your Mind” (o piesă dulce-amăruie, dar puternică, produsă de Greg Kurstin, un câștigător de opt ori al premiilor Grammy cunoscut pentru munca sa cu Paul McCartney, Elton John și Adele), „Rise” (o piesă în plină ascensiune al cărei videoclip prezintă o interpretare captivantă a actorului britanic Georgia Hirst) și „Biblical”.

Prima sa melodie de pe „Bridges”, „Biblical”, a marcat o evoluție captivantă a talentului său artistic, infuzând și mai multă emoție brută în sunetul său plin de suflet și atemporal. Cu titlul său referindu-se la „o dragoste de proporții biblice care transcende în toată lumea și în orice”, potrivit lui Calum.

Lansată în octombrie 2021, „Rise” aduce vocea caldă, dar puternică a lui Calum, la un sunet maiestuos creat cu ajutorul producătorilor Gabe Simon (Maroon 5, Rag’n’Bone Man) și Jon Maguire (James Bay, Liam Payne, Rita Ora).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook