4 aprilie 2022

Rain In Ibiza

Felix Jaehn face echipă cu The Stickmen Project și Calum Scott pentru piesa „Rain In Ibiza”. Felix se întoarce în lumina reflectoarelor, lansând prima piesă din 2022. Artistul colaborează cu The Stickmen Project, duo-ul faimos pe Tik Tok și cu cântărețul și compozitorul britanic Calum Scott.Melodia începe cu vocea lui Calum Scott, urmată rapid de creștere și o scădere puternică a basului.

Felix Jaehn a spus despre noua piesă:

Mă bucur că am ajuns să colaborez cu artiști talentați precum The Stickmen Project și Calum Scott. Este o melodie despre întâlnirea cu cineva nou și entuziasmul care vine cu asta și simt că este exact energia potrivită pentru a începe anul.

The Stickmen Project spun:

A fost o onoare să lucrez cu Felix și Calum pentru această melodie foarte specială. De îndată ce am avut conceptul și versurile inițiale, am știut imediat că era perfectă pentru vocea incredibilă a lui Calum. Colaborarea cu Felix la producție a fost un vis și abia așteptăm ca vibrațiile acestei piese să fie în Ibiza în această vară.

Calum Scott spune:

„Rain In Ibiza” a fost, de fapt, un accident foarte fericit! Eram cu producătorul meu, Jon Maguire, să lucrez la al doilea album, când mi-a arătat o melodie la care lucra cu The Stickmen. La jumătatea drumului, am luat un microfon în cameră și l-am rugat să mă înregistreze cântând – acestea sunt vocile pe care le puteți auzi pe piesă! Este o melodie care mă face să îmi doresc să-mi pregătesc bagajul, să merg într-o aventură undeva și să mă ciocnesc de iubirea vieții mele! De când am colaborat cu Felix Jaehn pentru „Love On Myself”, ne-am dorit să lucrăm din nou la ceva împreună și oricum îi iubesc pe băieții The Stickmen, așa că s-a dovedit perfect!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook