11 noiembrie 2021

Happy

Producătorul și DJ-ul de succes Felix Jaehn își etalează versatilitatea artistică cu „Happy”, în colaborare cu producătorii de hit-uri Miksu/Macloud, rapper-ul Fourty, cântărețul Leland – un hibrid interesant de muzică rap și dance, cu versuri ce alternează între limba engleză și limba germană.



Felix însuși ascultă multe piese rap în germană. După primele sale piese în germană, precum „Jeder für Jeden” (cu Herbert Grönemeyer) sau „Stimme” (lansat în cadrul Side Project EFF) și un remix pentru Rammstein, era în sfârșit timpul pentru un alt proiect în limba germană pentru viitorul său albumul său, „Breathe”.

„A fi fericit este doar un vibe”, spune Felix Jaehn strălucind de bucurie atunci când se gândește la cântec.

„Faceți din stradă un club, ridicați paharul, luați o înghițitură, astfel încât aceasta să rămână aici pentru totdeauna”. Versurile captivante ale lui Fourty conferă cântecului o aură aparte. Rapperul din Baden-Württemberg a primit anul trecut discul de aur pentru piesa sa „Weisser Rauch”.

Felix Jaehn și Miksu s-au conectat imediat dupa ce Felix i-a trimis primul demo al piesei „Happy” lui Miksu. Felix a scris piesa cu americanul Leland din Los Angeles.

Compozitorul și cântărețul aduce o notă foarte specială piesei. Artistul, al cărui nume real este Brett McLaughlin, a lucrat pentru hituri precum „Hide Away” de la Daya sau „Revelation” de la Troye Sivan.

Felix Jaehn declară:

Sunt atât de fericit că „Happy” este lansată în cele din urmă. În ultimii ani, am trecut printr-un număr incredibil de momente și stări mai puțin plăcute. Astăzi, sunt doar recunoscător că sunt fericit. Întoarceți cutiile și transformați strada într-un club! Distrează-te cu „Happy”!

Felix Jaehn își continuă drumul spre succes cu „Happy”. Pentru renumitul DJ, care a primit de mai multe ori premiul Diamond Record, single-ul cu Miksu/Macloud, Fourty și Leland reprezintă o nouă lansare de pe noul său album „Breathe”, care este lansat pe 1 octombrie 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook