14 decembrie 2020

I Just Wanna

Felix Jaehn a revenit cu single-ul „I Just Wanna”, după piesa „No Therapy”, lansată în luna august 2020. Nouă melodie este o colaborare cu trio-ul american Cheat Codes și senzația scoțiană Bow Anderson.



Cu un vibe pozitiv și un ritm catchy, piesă „I Just Wanna” este completată perfect de vocea strălucitoare a lui Bow Anderson, iar dacă mai adăugăm și sunetele și textura celor de la Cheat Codes, rezultă un track care întră instant în playlisturi – o piesă popa cu accente house, și un groove cald pe tot parcursul ei.

Felix Jaehn a declarat:

Sunt foarte fericit că „I Just Wanna” a apărut, în sfârșit. Eu și băieții am vorbit de foarte mult timp să facem o piesă împreună și sunt super entuziasmat să va arătăm, în sfârșit, la ce am lucrat. Această melodie se potrivește atât de bine în acest sezon confortabil, iar vibrațiile se simt perfect pentru timpul împreună cu cei dragi. Luați-vă partenerul, familia sau prietenii, alințați-vă și bucurați-vă de viață. Sper că simțiți dragostea.

Cheat Codes spun:

Am vrut să facem o melodie cu Felix Jaehn de când am început Cheat Codes, așa că a face acest lucru este un sentiment cu adevărat special. Este cântecul perfect și suntem foarte mulțumiți de felul în care a ieșit. Bow sună că o stea și abia așteptăm să fim din nou pe drumul turneului. Sperăm că toată lumea rămâne în siguranță și va transmitem toată dragostea noastră.

Bow Anderson adaugă:

Este atât de interesant să poți colabora cu Felix și Cheat Codes, fiind un fan de mult timp, iar când mi-au propus colaborarea, am răspuns instant afirmativ. A fost o vibrație când am înregistrat piesă, abia așteptăm că toată lumea să o audă și sperăm că într-o bună zi vom putea cânta live.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook