18 mai 2021

Without You

DJ-ii și producătorii Mike Williams și Felix Jaehn fac echipă pentru o piesă de dans energica, „Without You”, cu vocea lui Jordan Shaw.În timp ce se afla în carantină, vara trecută, pentru turneul lui în Asia, Mike a lucrat cu Felix, care se afla la acea vreme în Germania, pentru a stabili bazele acestei piese catchy.

Mike Williams spune:

Am fost atât de mulțumiți de răspunsul de la ultima noastră colaborare„ Feel Good”, încât amândoi am simțit că avem nevoie de altă colaborare. Felix este un tip atât de drăguț cu care să lucrezi și știe ce funcționează și ce nu. Această piesă a rezonat atât de bine pentru amândoi, este emoțională, are un apel către public puternic, dar, de asemenea, este și dansantă. Sunt super încântat să o lansăm!

Felix Jaehn comentează:

Sunt atât de fericit că Mike și cu mine ne-am reunit în cele din urmă pentru un cântec. M-am bucurat de fiecare moment pe care l-am avut împreună cu „Feel Good”! Abia aștept să mixez „Without You” pentru prima dată live.

Descoperirea lui Williams a avut loc în 2017, cu hitul „Feel Good”, o colaborare cu nimeni altul decât Felix Jaehn. Mike a lansat apoi piesa care a răsunat în toate cluburile, „Lullaby”, cu R3HAB, care i-a consolidat succesul la nivel mondial, făcându-și drum în clasamenrul DJ Mag „Top 100”, deja de două ori. Pe frontul concertelor, el este un invitat recurent la festivaluri de renume internațional precum ULTRA Miami, Tomorrowland, Parookaville și Mysteryland.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook