16 iulie 2019

Look What I’ve Become

Mike Posner, celebrul interpret și producător („I Took A Pill In Ibiza”, „Cooler Than Me”), nominalizat la premiile Grammy, sărbătorește cea de-a patra lună de când se află în State prin lansarea unui nou single, „Look What I’ve Become”, o colaborare surprinzătoare cu Ty Dolla $ign, ce vine la pachet cu un videoclip original. Ty Dolla $ign declară:

Mereu mi-a făcut o deosebită plăcere să ma intersectez cu fratele meu, Mike. Acum ceva vreme, a cântat o bucată din mixtape-ul meu, „$ign Language”, și de atunci ne-am tot gândit la posibilitatea unei noi colaborări.

De curând, Mike m-a împins în studio și mi-a arătat noul său proiect muzical. În momentul în care am ascultat această piesă, am știut că este aleasa. Îmi place atât de mult munca lui de acum – să meargă de-a lungul țării pentru o cauză bună și să ne dea un exemplu pozitiv. Avem nevoie de mai mulți oameni ca el în această lume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook