3 mai 2021

Your Power

Billie Eilish a lansat piesa „Your Power”, al treilea single de pe noul album. „My Future” și „Therefore I Am” sunt primele single-uri de pe album ce au apărut deja.Billie Eilish a anunțat lansarea mult așteptatului album „Happier Than Ever” pentru data de 30 iulie 2021. Albumul conține 16 piese ce sunt produse și scrise integral de Billie și Finneas, fratele ei, precum albumul de debut „When We All Go To Sleep, Where Do Ww Go?”

Anunțul albumului a obținut deja numere impresionante, fiind #2 trending pe YouTube.

Billie Eilish a devenit rapid unul dintre cei mai importanți artiști din lume. Piesa „Ocean Eyes” a fost primul single lansat, iar „When We All Go To Sleep, Where Do Ww Go?” a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200, cât și în alte 17 țări, fiind cel mai ascultat album al anului 2019 la nivel mondial.

Billie a devenit cel mai tânăr artist nominalizat la premiile Grammy, cât și cel mai tânăr câștigător. La Grammy-urile din 2020, Billie a câștigat Best New Artist, Album of the Year, Record of the Year, Song of the Year și Best Pop Vocal Album. În 2021, Billie a mai primit încă 4 nominalizări la Grammy, câștigând Record of the Year pentru „Everything I Wanted” și Best Song Written For Visual Media cu „No Time To Die”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook