14 iulie 2021

NDA

Extrasă de pe așteptatul ei album „Happier Than Ever”, care este lansat pe 30 iulie 2021, piesa „NDA” de Billie Eilish accentuează o latură mai întunecată a materialului și vine însoțită de un videoclip regizat chiar de Billie. Clipul o prezintă pe artistă într-un cadru neobișnuit, alături de 25 șoferi profesioniști, care conduc la viteză maximă în jurul său, noaptea. Videoclipul a fost filmat one-shot și nu a folosit nici o cascadorie dublă sau VFX pentru mașini.Artista și compozitoarea câștigătoare a Premiului Grammy a confirmat că își continuă munca cu partenerul de sustenabilitate REVERB pentru turneul mondial „Happier Than Ever”. Cu Billie Eilish Action Village, la fiecare spectacol, se concentrează asupra acțiunii climatice și justiției climatice, găzduind și sprijinind BIPOC și organizațiile de mediu conduse de femei, precum și un program cuprinzător prin viitoarea campanie REVERB Music Climate Revolution. Pe lângă reducerea amprentei asupra mediului a turneului, inițiativa sprijină proiecte care elimină direct și măsurabil gazele cu efect de seră. Aceste eforturi colective fac ca turneul să fie pozitiv, eliminând semnificativ mai multe emisii decât creează in mod normal.

2021 a fost deja anul pentru Eilish, în vârstă de 19 ani, al cărui single „Your Power” a debutat pe locul 10 în Billboard Hot 100. La începutul lui 2021, ea a primit încă două trofee Grammy – „Înregistrarea anului” și „Cea mai bună melodie scrisă pentru Visual Media” – pentru piesa „No Time To Die” de pe coloana sonoră James Bond.

În februarie 2021, filmul ei documentar inovator, „The World’s A Little Blurry” – regizat de R.J. Cutler – a primit aprecieri din partea criticilor din întreaga lume. Billie Eilish și-a făcut debutul cu o carte, „Billie Eilish”, o călătorie narativă vizuală uimitoare prin viața ei. Publicată de Grand Central Publishing (GCP), cartea prezintă sute de fotografii nemaivăzute și surprinde esența lui Billie, în interior și în exterior, oferind cititorilor o privire personală asupra copilăriei sale, asupra vieții ei în turneu și multe altele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook