14 ianuarie 2021

„Lovely” atinge 1 miliard de vizualizări

Videoclipul piesei „Lovely”, lansat de către Billie Eilish și Khalid în 2018, a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. „Lovely” rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute piese ale artistei și este al doilea videoclip lansat de Billie care atinge acest prag, după „Bad Guy”.

Pentru 2021, Billie Eilish pregătește și un photo book, o carte plină de poze selectate de ea. Billie Eilish lansează cartea în varianta fizică, dar și ca e-book acompaniată de un audiobook, pe data de 11 mai 2021. Cartea poate fi precomandată online.

Billie Eilish este fenomentul global al secolului 21. Printre recordurile doborâte și premiile câștigate, nu este o surpriză că a devenit unul dintre cei mai mari și mai iubiti artiști ai generației sale.

În prima ei carte – o călătorie vizuală prin viața sa – Billie este pregatită să împărtășească multe cu fanii săi devotați, chiar și poze nemaivăzute. Această carte capturează esența lui Billie, interiorul și exteriorul persoanei ei, oferind detalii personale din copilărie, viața din turneu și multe altele.

Împreună cu cartea, este lansat un audiobook cu conținut exclusiv, în care Billie vorbește despre viața ei. Cu povești care nu au mai fost expuse până acum, amintiri din viața personală și carieră, de la începutul ei până la momentul în care a atins succesul și amintiri alături de părinții ei. O poveste initimă despre drumul său în viață, totul povestit chiar de către Billie.

Despre prima ei carte, Billie Eilish declară:

Am petrecut numeroase ore, în multe luni, căutând prin albumele de familie, alegând fiecare poză din această carte. Sper să o iubiți la fel de mult ca mine.

Billie Eilish a făcut istorie în momentul în care a devenit cea mai tânără artistă nominalizată la cele mai importante categorii ale premiilor Grammy, premii pe care le-a și câștigat – Best New Artist, Album of the Year, Record of the Year, Song of the Year și Best Pop Vocal Album. De asemenea, Billie Eilish este cea mai tânără artista care scrie și interpretează o piesă oficială a unui film James Bond, „No Time To Die”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook