13 noiembrie 2020

Therefore I Am

Billie Eilish, idolul noii generații, premiata de 5 ori la Premiile Grammy, lanseaza single-ul „Theefore I Am”, cu un videoclip regizat tot de către artista în vârstă de 18 ani. Clipul piesei „Therefore I Am” a fost filmat într-un mall părăsit (Glendale Galleria).


„Therefore I Am” vine dupa câteva luni pline pentru Billie, perioadă în care artista a fost ocupată cu înregistrări, sesiuni de compoziție și campanie, exemplu fiind și performance-ul din cadrul convenției naționale democratice a piesei „My Future”. În octombrie 2020, Billie a susținut și un concert online, „Where Do We Go? The Livestream”, care a adus, pe lângă muzica live, și o experiență virtuală excepțională. Evenimentul a folosit multiple camere de filmat, unghiuri și abordari 3D, prin care cei care vizionau ajungeau în lumea lui Billie.

Pe 22 noiembrie 2020, Billie urcă pe scena American Music Awards 2020, unde interpretează pentru prima oară single-ul „Therefore I Am”. În cadrul galei de premiere, Billie este nominalizată la două categorii: „Favorite Artist – Alternative Rock” și „Favorite Social Artist”.
Mai mult, seria evenimentelor în care o putem vedea pe Billie include și un live în cadrul Jingle Ball 2020 (iHeartRadio), pe data de 10 decembrie 2020.

„Billie Eilish: The World’s A Little Blurry”, filmul documentar extrem de așteptat, regizat de regizorul premiat RJ Cutler („Belushi”, „The Issue Issue”, „The War Room”) are premiera în cinematografe și pe Apple TV + în februarie 2021.

Billie Eilish și-a lansat inovatorul album de debut „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” în 2019, pentru care a câștigat 5 Premii Grammy. De asemenea, în 2020, Eilish, în vârstă de 18 ani, a lansat melodia oficială James Bond, „No Time To Die”, pentru viitorul film James Bond.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook