15 decembrie 2021

Male Fantasy

Billie Eilish a lansat videoclipul oficial al piesei „Male Fantasy”. Melodia este prezentă pe cel mai recent album, „Happier Than Ever”.



Videoclipul este regizat și editat de Billie Eilish, acumulând mai mult de 2,2 milioane de vizualizări în 18 ore. Acesta este filmat într-un ton albastru închis și negru, prezentând-o pe Billie cand se mută dintr-o cameră în alta, fiind în totalitate singură.

Billie a fost nominalizată pentru șapte premii la Grammy 2022, fiind cea mai tânăra artistă nominalizată la 2 dintre cele mai importante categorii: „Record of the Year”, „Album of the Year”, „Song of the Year”, „Best Pop Vocal Album” și „Best Pop Solo Performance”.

Billie Eilish a devenit rapid unul dintre cei mai importanți artiști din lume. Piesa „Ocean Eyes” a fost single-ul de debut, iar albumul de debut „When We All Go To Sleep, Where Do We Go?” a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200 din SUA, dar și în alte 17 țări, fiind cel mai ascultat album al anului 2019 la nivel mondial.

Billie a devenit cel mai tânăr artist nominalizat la premiile Grammy, cât și cel mai tânăr câștigător. La Grammy-urile din 2020, Billie a câștigat „Best New Artist”, „Album of the Year”, „Record of the Year”, „Song of the Year” și „Best Pop Vocal Album”. În 2020, Billie a mai primit încă 4 nominalizări la Grammy, câștigând „Record of the Year” pentru „Everything I Wanted” și „Best Song Written For Visual Media” cu „No Time To Die”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook