4 august 2020

My Future

Billie Eilish a revenit cu single-ul „My Future”. Piesa este compusă și înregistrată în Los Angeles, fiind produsă de către fratele artistei, Finneas. Single-ul vine după cântecul „No Time To Die”, coloana sonoră a filmului James Bond, și lansarea albumului de debut, „When We Fall Asleep, Where Do We Go?”.



Artista a declarat într-un email trimis către fani despre acest proiect că:

Am scris melodia la începutul carantinei și este personală și specială pentru mine. Acel moment a fost exact unde eram psihic – încrezătoare, entuziasmată, introspectivă. Recent, la nivel general, i s-au adaugat și alte înțelesuri, raportate la contextul în care ne aflăm. Sper că veți extrage propriile înțelesuri din toată situația aceasta.

Single-ul este lansat cu un videoclip animat, creat de artistul australian Andrew Onorato.

Anul 2020 a început pentru Billie cu 5 premii Grammy la cea de-a 62-a ediție a premiilor din ianuarie. Au urmat premiile cinematografiei, celebrele Oscaruri, unde Billie a urcat pe scenă alături de fratele său pentru un moment live al piesei „Yesterday” al formației The Beatles.

Ulterior a lansat track-ul official de pe coloana sonoră James Bond, iar in martie trebuia să înceapă turneul sold-out „Where Do We Go?” care, din păcate, s-a amânat cu puțin timp înainte de a începe.

Noul cântec a fost scris în izolare, unde Billie a avut mai mult timp să reflecteze, și se poate spune că „My Future” este și un produs al unei femei, o formă de maturizare, de acceptare și contemplare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook