4 august 2020

My Future

Billie Eilish a revenit cu single-ul „My Future”. Piesa este compusă și înregistrată în Los Angeles, fiind produsă de către fratele artistei, Finneas. Single-ul vine după cântecul „No Time To Die”, coloana sonoră a filmului James Bond, și lansarea albumului de debut, „When We Fall Asleep, Where Do We Go?”.



Artista a declarat într-un email trimis către fani despre acest proiect că:

Am scris melodia la începutul carantinei și este personală și specială pentru mine. Acel moment a fost exact unde eram psihic – încrezătoare, entuziasmată, introspectivă. Recent, la nivel general, i s-au adaugat și alte înțelesuri, raportate la contextul în care ne aflăm. Sper că veți extrage propriile înțelesuri din toată situația aceasta.

Single-ul este lansat cu un videoclip animat, creat de artistul australian Andrew Onorato.

Anul 2020 a început pentru Billie cu 5 premii Grammy la cea de-a 62-a ediție a premiilor din ianuarie. Au urmat premiile cinematografiei, celebrele Oscaruri, unde Billie a urcat pe scenă alături de fratele său pentru un moment live al piesei „Yesterday” al formației The Beatles.

Ulterior a lansat track-ul official de pe coloana sonoră James Bond, iar in martie trebuia să înceapă turneul sold-out „Where Do We Go?” care, din păcate, s-a amânat cu puțin timp înainte de a începe.

Noul cântec a fost scris în izolare, unde Billie a avut mai mult timp să reflecteze, și se poate spune că „My Future” este și un produs al unei femei, o formă de maturizare, de acceptare și contemplare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook