9 octombrie 2019

Legacy

Mike Posner, cunoscutul producător, compozitor și interpret, nominalizat la Grammy, lansează un nou single, „Legacy”, care marchează colaborarea dintre el și Talib Kweli.Piesa precedă lansarea single-ului „Prince Akeem” feat. Wiz Khalifa și a materialului „A Real Good Kid”, cel de-al treilea album semnat Mike Posner. Piesele albumului vorbesc despre felul în care Mike Posner a fost obligat sa accepte toate încercările pe care viața i le-a trimis în ultima perioadă.

„A Real Good Kid” este albumul care îi scoate în evidență calitățile de povestitor prin muzică, Mike reușind să surprindă în piesele sale mesajul principal al întregului material: toate începuturile se regăsesc în cele mai tragice sfârșituri.

Lansarea piesei „Legacy” este un indiciu al noii abordări muzicale îmbrățișate de Posner, care dorește să experimenteze noi universuri sonore.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook