14 iulie 2020

Queen of Broken Hearts

După ce a cucerit topurile muzicale și inimile tuturor cu hitul „Hot Girl Bummer”, Blackbear a revenit cu single-ul „Queen Of Broken Hearts”. Compusă de către blackbear, piesa „Queen Of Broken Hearts” este inclusă pe următorul album – „everything means nothing”, care urmează să fie lansat la sfârșitul verii 2020.De pe același album mai fac parte si hiturile „Hot Girl Bummer” și „Me & Ur Ghost”, dar și alte piese pe care rapper-ul american le-a compus în ultima perioadă.

„Queen Of Broken Hearts” este o piesă care vede social media ca un rău, o adicție și care caută mereu nevoie de validare. Pe lângă comparația cu rețelele de socializare, piesa vorbește și despre bagajul și obiceiurile rele pe care le aduci într-o nouă relație.

Blackbear (Matthew Tyler Musto) este un muzician originar din SUA. El a lansat până în prezent cinci albume, șase EP-uri și două albume în colaborare. Matthew Tyler Musto face parte și din grupul Mansionz, alături de Mike Posner.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook