3 februarie 2020

Azi

După ce a lansat prima piesă din 2020, „Tu nu meriţi”, Ioana Ignat ia publicul prin surprindere şi încheie luna ianuarie 2020 cu melodia „Azi”.



Azi este ziua în care laşi în urmă grijile, problemele, dezamăgirile, azi este ziua în care trebuie să priveşti înainte. Melodia „Azi” este compusă de către Ioana Ignat, ca şi în cazul pieselor anterior lansate, cum ar fi „În palma ta” sau „Nu mă uita”.

Făcând retrospectiva anului ce tocmai a trecut, putem afirma că 2019 a fost un an productiv pentru Ioana Ignat. Frumoasa şi talentata artistă a cucerit topurile muzicale cu hitul „În palma ta”, a doua colaborare cu Edward Sanda şi a lansat cinci melodii, pe lângă numeroasele piese pe care le-a compus în studio şi pe care urmează să le lanseze în 2020.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce îşi compune singur piesele, şi o experienţă completă în aparițiile live. De la primul single, „Mă dezîndrăgostesc”, şi până la piesele recent lansate, „N-am nevoie” (alături de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereşte instant publicul şi topurile muzicale, ajungând pe primul loc în YouTube Trending, în topurile digitale sau cele ale radiourilor din România.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook