14 aprilie 2020

Sensibil (Nu am somn)

Într-o perioadă sensibilă nu putea să apară decât o melodie sensibilă. Ioana Ignat ne prezintă o piesă care ne trezește simțurile încă de la primul play și care ne poartă într-un univers muzical, care ne inspiră încrederea în propriile forțe, puterea de a găsi resursele necesare și speranța în viitor, și anume, „Sensibil (Nu am somn)”.



Totodată, Ioana Ignat declara că ideea titlului piesei i-a venit și de la treapta a VII-a din portativ, denumită „sensibila”. Piesa este compusă integral de Ioana Ignat, care s-a inspirat de momentele în care oamenii sunt sensibili și se gândesc la situațiile tensionate prin care au trecut, la momente cheie în care au procedat corect și la deciziile luate și la puterea care îi ajută să își ghideze pașii.

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir, o aduce pe Ioana, una dintre cele mai frumoase artiste din România, într-o serie de ipostaze emoționante, încărcate de metafore, cu treceri de la conștiință la reverie. Mesajul idilic al scenariului este completat de o coregrafie specială, coordonată de Cristian Miron.

În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesa „Doar pe a ta” și tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online Un nou no. 1 vine pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”.

Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele 3 poziții trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook